Éva szalon

“A szalagtűző varázsát az osztály egyénisége és a hozzá illő öltözet adja, és ha e kettő találkozik, akkor válik az álom valósággá, egy örök varázslatos emlékké osztálynak, osztályfőnöknek, szülőknek!”

Üdvözöljük az Éva Táncruha Szalon honlapján!

Szalagtűző, bál, estély, stb. és tanácstalan?
Nem elégszik meg a már jól kipróbált arculatok másolásával, valami valóban különlegesre vágyik? Nem szükséges tovább keresnie, éppen rátalált a megfelelő megoldásra!

Az elmúlt év bizonyította az Önök megkeresése alapján (melyet ezúttal is köszönünk), hogy a szalon meghatározó szerepet tölt be Debrecen és a környező megyék ruhakínálatában, és a szolgáltatás tekintetében.

Minden osztálynak, csoportnak álma és vágya, hogy az Ő kollekciójuk arassa a legnagyobb sikert. Ezért 2016-ban is az Éva Táncruha Szalon arra törekszik, hogy ezt meg is tudják valósítani.
A szalonban minden tánctípushoz megtalálhatóak a megfelelő modellek kedvező árakon. Egyedi elképzeléseket is megvalósítunk, melyben csak a képzelet szab határt!

Tevékenységünket precíz, magas szakmai tudással, teljes körű kiszolgálással végezzük, melyet kérés és igény alapján bővítettünk osztályonként egyedi szalagtűzői formaruhák valamint báli és estélyi ruhák készítésével, forgalmazásával.

Éva Szalon
Debrecen, Batthyány u. 3-5.

Tel.: 30/2841-345